Corny Protein Baton proteinowy z mlecznej czekolady 50 g
Kod: 23100Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Corny Protein Baton proteinowy z mlecznej czekolady 50 g
- mieszanka białkowa 30% [białko sojowe 14%, białko serwatkowe 12% (z mleka), białko mleczne 4%], czekolada mleczna ze słodzikiem 17% (substancja słodząca: maltitol, masło kakaowe, mleko w proszku, miazga kakaowa, obniżona zawartość tłuszczu w proszku kakaowym, emulgator: lecytyny), oligofruktoza, substancja słodząca: syrop maltitolowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol, olej rzepakowy, hydrolizowany kolagen, płatki sojowe , kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, wiórki kokosowe, płatki ryżowe 2% (mąka ryżowa, proszek marchewkowy), naturalne aromaty, emulgator: lecytyna sojowa . Może zawierać orzechy i orzeszki ziemne. Spożycie w nadmiernych ilościach może powodować efekt przeczyszczający.
| Wartości odżywcze pod adresem | 100 gramów | 50g | 
| Wartość energetyczna (kJ) | 1533 kJ | 766,5 kJ | 
| Wartość energetyczna (kcal) | 366,31 kcal | 183,15 kcal | 
| Tłuszcze | 18 gr | 9 gr | 
| - w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 6,7 g | 3,35 g | 
| Węglowodany | 27 gr | 13,5 g | 
| - z których cukrów | 3,2 g | 1,6 g | 
| - w tym poliole | 23 gr | 11,5 g | 
| Błonnik | 7,4 g | 3,7 g | 
| Białka | 30 gr | 15 gr | 
| Sól | 0,23 g | 0,12 g | 
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Corny | 
|---|---|
| EAN: | 8592084418250 | 
Opinie
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
                Dodaj komentarz
            
                         
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
            