Lee Kum Kee bogaty i pikantny sos do makaronu 50 g
Kod: 16536Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Lee Kum Kee bogaty i pikantny sos do makaronu 50g
Lee kum kee (LKK) bogaty i pikantny sos z makaronem typu stir-fry (w stylu hongkońskim) na 2 porcje.
Idealny do przygotowania szybkiego smażonego mięsa z krewetkami, kurczakiem, wieprzowiną lub warzywami.
Nadaje się również jako dip do fast foodów i frytek.
Składniki:
- Ekstrakt z ostryg 40%, woda, sól.
- Cukier, E621, modyfikowana skrobia kukurydziana.
- Mąka pszenna E150a.
Zawiera ostrygi i pszenicę .
Alergeny zaznaczono pogrubioną czcionką .
Wartość energetyczna na 100g:
- Wartość energetyczna 578 kJ/136 kcal.
- Tłuszcze 0,5 g w tym nasycone 0,1 g.
- Węglowodany 29g w tym cukry 21g.
- Białko 5g.
- Sól 11g.
kraj pochodzenia: Chiny
Parametry dodatkowe
Kategoria: | Sosy, dipy, przyprawy |
---|---|
EAN: | 078895148077 |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj komentarz