GRANA Croissant waniliowo-jagodowy 60 g
Kod: 18086Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
GRANA Croissant waniliowo-jagodowy 60g
Croissant z nadzieniem waniliowo-jagodowym 25%.
Składniki:
Mąka pszenna , nadzienie o smaku waniliowym i jagodowym 25%:
Nadzienie o smaku waniliowym 12,5%:
- Tłuszcze roślinne (palmowy, masło shea/shea).
- C ukr, woda, syrop glukozowy, produkt z mleka w proszku [ serwatka w proszku (z mleka ).
- Odtłuszczone mleko w proszku, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
- glicerol, wodorotlenek sodu; alkohol etylowy, emulgator: lecytyna słonecznikowa.
- Sól kuchenna, substancja konserwująca: sorbinian potasu; naturalny aromat waniliowy.
- Regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Nadzienie jagodowe 12,5%:
- Cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, przecier jagodowy (10% masy odpowiada 40% jagód).
- Woda, modyfikowana skrobia kukurydziana, naturalny aromat jagodowy.
- Regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancje zagęszczające: pektyny.
- Konserwant: sorbinian potasu; aromat.
Margaryna:
- Olej rzepakowy, olej palmowy, woda, sól kuchenna.
- Emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; kwas cytrynowy.
- Aromat, barwniki: karoteny.
Cukier, syrop glukozowy, drożdże, substancje utrzymujące wilgoć: sorbitol, glicerol.
Preparat z mleka w proszku [ serwatka w proszku (z mleka ), mleko odtłuszczone w proszku].
- Sól spożywcza, suszone żółtka jaj .
- Emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych.
- stabilizator: stearoilo-2-mleczan sodu; gluten.
- Emulgator: karboksymetyloceluloza.
- Polepszacz mąki: kwas L-askorbinowy.
- Konserwant: propionian wapnia.
- Aromat.
Alergeny zaznaczono pogrubioną czcionką .
Może zawierać orzeszki ziemne , orzechy , nasiona sezamu , soję , gorczycę i seler .
Wartości odżywcze na 100g:
- Energia: 1891 kJ/ 452 kcal.
- Tłuszcze: 25 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g.
- Węglowodany: 50 g, w tym cukry: 17 g.
- Białko: 5,4 g.
- Błonnik: 3,0g.
- Sól: 0,56 g
Wyprodukowano w UE.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Dodaj komentarz